Marketing tanácsadás

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA marketing tanácsadás szolgáltatásunk célja egy meglévő vagy tervezett weboldal üzleti hatékonyságának növelése. A marketing tanácsadás keretein belül előredefiniált elemzéseket végzünk el, melyek eredménye hasznos lehet ügyfeleink számára, a piacról, a weboldalról és a látogatottságról alkotott kételyeik eloszlatásában.

A marketing tanácsadás menete

Piacelemzés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA piaci célcsoport definiálása az elsődleges feladat egy marketing terv elkészítésekor. Többféle szempont alapján szegmentálunk: korcsoport, lakhely, családi állapot, végzettség, stb. Ha ismerjük azokat a csoportokat, akiket egy online kampánnyal meg akarunk szólítani, olyan információval rendelkezünk, ami komoly segítséget jelent akár a PR-eszközök elkészítésénél, akár a kampánymédia kiválasztásánál.

Konkurencia és trendelemzés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátEgy következetes online marketing stratégia kialakításához szükség van az üzleti vetélytársak internetes jelenlétének elemzésére. Megjelenésük, tevékenységük, látogatottságuk adottságait mérlegelve fogalmazzuk meg ügyfelünk weboldalának fő karakterét, ügyelve a konkurencia stratégiájában elkövettet hibák kikerülésére – ötletes, kreatív megoldásainak elsajátítására. Feltérképezzük továbbá az adott terület éppen aktuális trendjeit, ami további ötleteket adhat a konkurencia elhárításáért vívott harc megvalósításhoz.

Esztétikai, tartalmi és használhatóság elemzés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátAnnak érdekében, hogy a weboldalra látogató potenciális vásárló megvalósítsa célját – ami nemcsak az ő érdeke – mind tartalmilag, mind szerkezetileg megfelelő kialakítású felületet kell a számára biztosítanunk. Ahol nehézkes a navigáció, a túl sok animáció elvonja a figyelmet a lényegről, körülményes elérni egy fontos információt, vagy túl sok szöveg található ott, ahol egy szó is elég lenne – ott lehetséges, hogy meghiúsul a vásárlás. A túlságosan nagyméretű grafikai elemekkel rendelkező webdesign, rossz megítélésre számíthat bizonyos keresőszervereken. Ezzel az elemzésünkkel a hasonló hibákról próbáljuk lerántani a leplet.

Keresőoptimalizálás elemzés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátAz online üzleti siker legfontosabb eszköze, a weboldal – látogatók által történő – könnyű elérhetősége. Ha a keresőszervereken a keresett kulcsszónál nincs az oldal az első húsz találaton belül, gyakorlatilag nem tölti be funkcióját, ugyanis a további weboldalakat nem igazán keresik fel a látogatók. Marketing tervünkben megvizsgáljuk, hogy weboldala megfelelően van-e optimalizálva a keresőszervereken történő előnyös rangsorolás eléréséhez, és ha nem javaslatokat teszünk a korrekcióra.

Webstatisztika elemzés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA weboldal látogatottsági adatainak kiértékelése fontos támpontokat adhat a cég online marketing stratégiájának hatékonyságát illetően. Meg tudhatjuk belőle, hogy hányan látogatták meg az oldal, de kiderül az is, hogy pontosan mikor jöttek, honnan, milyen kulcsszavakra keresve jutottak el a weboldalra. Ezekből az adatokból objektíven lehet következtetni akár egy reklámkampány sikerére, akár egy fölöslegesen kifizetett hirdetés szükségtelenségére.

Marketing tanácsadás szolgáltatás megrendelése

 • Személyes adatok
  0
 • Vezetéknév*
  1
 • Keresztnév*
  2
 • E-mail*Működő E-mail cím szükséges
  3
 • Telefon*Munkaidőben is hívható
  4
 • Település*
  5
 • Cégnév*
  6
 • Weboldal*Előtag: http://
  7
 • Igényelt szolgáltatás
  8
 • Akciós csomagok*Válassza ki az Önnek megfelelőt!
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS START csomag (10.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS PRÉMIUM csomag (20.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS EXTRA csomag (25.000 Ft/hó)
  LOGÓTERVEZÉS csomag (10.000 Ft-tól)
  ARCULATTERVEZÉS csomag (30.000 Ft-tól)
  9
 • Szolgáltatás kategóriák*Kérjük válasszon!
  10
 • Megjegyzés*Kiegészítő információk
  15
 • EllenőrzésMásolja be a karaktereket!
  16
 • 17