Közösségi média marketing

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA közösségi médiumok (pl. Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Flickr, Foursquare…) megjelenése megteremtette a kétgyirányú kommunikációt a cég és vásárlói között. Az adott cég a tartalom megosztása után nem csupán közvetlen és folyamatos kapcsolatot tarthat fenn potenciális vásárlóival, hanem felhasználóit megosztásra ösztönözve marketing üzeneteit további célcsoportokhoz juttathatja el. Ennek az újfajta kommunikációnak nagy előnye a visszacsatolás, mivel egyértelműen feltérképezhetővé válik a vásárlók, érdeklődők, termékekről és szolgáltatásokról kialakult véleménye, ami külön felmérés készítését feleslegessé teszi és felhasználható későbbi stratégiák megalkotásához és a minőség fejlesztéséhez.

A közösségi média marketing fajtái

Blog marketing

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátEgy rendszeresen frissített blog, melyen nem csupán a céggel kapcsolatos információk, hanem a tevékenységét érintő írások is megjelennek sokkal vonzóbbá teheti vállalkozásunkat. Megnöveli a cégünk iránti bizalmat és folyamatos látogatottságot biztosít, így egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat érintő információk könnyebben célba érnek.

Közösségi oldalak

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA tartalom megosztásra épülő közösségi oldalak használata manapság már gyakorlatilag megkerülhetetlen. Ez a forma a legalkalmasabb a tartalmak hálózatos, exponenciális módon történő terjesztésére. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+… kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb közösségi oldalakat. Egyes esetekben akár automatikussá tehető a cég weboldalán megjelenő tartalom közösségi publikálása is.

Multimédia marketing

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA multimédia, mint a mobil marketing, livecasting (élő adás), vagy fotó (Flickr, Instagram…) és videó (YouTube, Vimeo…), esetleg hang (Soundcloud) megosztás nagyban hozzájárulhat a cég nevének megismeréséhez, hírnevének öregbítéséhez, ráadásul ez a fajta közösségi médium, mely a leginkább válhat vírusmarketinggé (futótűzként terjedővé) bizonyos esetekben. Bizonyított tény, hogy a multimédiás tartalmakat szívesebben osztják meg az emberek, mint az írott anyagokat, ezért egyre inkább népszerű ez a terjesztési forma.

Dokumentumok megosztása

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA tartalom marketing információ előállításról és terjesztésről szól, amit elviekben egy Facebook-on és Twitter-en megosztott weboldal és blog kiszolgál. Azonban amennyiben a blogunkban megjelenő dokumentumokat, prezentációkat, táblázatokat pl. pdf formájában feltöltjük valamelyik dokumentum megosztó közösségi médiumra (Scribd, Issuu…) nem csupán könnyűszerrel építhetjük be ezeket a blogunkba/weboldalunkba, hanem a közösségi szinten is terjeszthetjük azokat.

Közösségi média marketing szolgáltatás megrendelése

 • Személyes adatok
  0
 • Vezetéknév*
  1
 • Keresztnév*
  2
 • E-mail*Működő E-mail cím szükséges
  3
 • Telefon*Munkaidőben is hívható
  4
 • Település*
  5
 • Cégnév*
  6
 • Weboldal*Előtag: http://
  7
 • Igényelt szolgáltatás
  8
 • Akciós csomagok*Válassza ki az Önnek megfelelőt!
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS START csomag (10.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS PRÉMIUM csomag (20.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS EXTRA csomag (25.000 Ft/hó)
  LOGÓTERVEZÉS csomag (10.000 Ft-tól)
  ARCULATTERVEZÉS csomag (30.000 Ft-tól)
  9
 • Szolgáltatás kategóriák*Kérjük válasszon!
  10
 • Megjegyzés*Kiegészítő információk
  15
 • EllenőrzésMásolja be a karaktereket!
  16
 • 17