Keresőoptimalizálás

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA keresőmarketing vagy keresőoptimalizálás, más néven SEO (Search Engine Optimization) a leghatékonyabb és legolcsóbb módszer egy weboldal látogatottságának növelésére. Célja, hogy a keresőszervereken történő, kulcsszavak által végrehajtott keresést követően, a listában minél előrébb rangsorolva jelenjen meg az oldalunk, ezzel elősegítve a ránk kattintás esélyét. Egy jól megtervezett, a konkurencia lépéseire folyamatosan reagáló SEO stratégia, komoly mértékben megnövelheti cégének bevételét. Manapság már luxusnak minősül egy weboldalt csupán azért üzemeltetni, hogy pl. a cég névjegykártyáról leolvasva, a böngészőbe begépelt internet címet néhány érdeklődő meglátogassa. Ez minimális látogatottságot, ezáltal korlátozott ügyfélkör bővülést eredményez. Marketing szempontból, egy weboldal kizárólag akkor rentábilis, és csak akkor tölti be PR-eszköz funkcióját, ha annak kínálata eljut a célcsoporthoz.

A Keresőoptimalizálás menete

Keresőoptimalizálást megelőző konzultáció

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátSzemélyes konzultáció során felmérjük a partnerünk helyzetét. Információgyűjtés a cégről (profil, termékek, szolgáltatások, konkurencia). A feldolgozott adatok alapján, elkészítjük az alkalmazható keresőoptimalizálás stratégiát. Javaslatot teszünk az alkalmazható keresőoptimalizálás technikákra.

Kulcsszó analízis és kutatás

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA kulcsszó kutatás segítségével definiálhatjuk azokat a lényeges kulcsszavakat, amelyekre a célpiac látogatói a leggyakrabban keresnek rá a keresőmotorokban, és amelyek a konkurencia még kevésbé használ. Az optimális kulcsszó választás az alapja mindenfajta keresőoptimalizálásnak.

Weboldal optimalizálása

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA site tartalmának megfelelő optimalizálásával a keresőrobotok, mint például a Google könnyen fel tudják dolgozni (indexelni) oldalunk tartalmát. Ha hibamentesen alakítottuk ki honlapunk programkódját, valamint a tartalma kellőképpen harmonizál a kulcsszó stratégiánkkal, akkor válik a keresőszerverek szemében relevánssá az oldal. Amennyiben már létező weboldalról van szó, keresőoptimalizálás szempontból történő elemzést készítünk és javaslatot teszünk a hatékonyságot növelő módosításokra. Weboldalának tartalmát és kódját optimalizáljuk és összehangoljuk a kiválasztott kulcsszavakkal.

Webstatisztika modul konfigurálása

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátMindenképpen szükséges, a weboldal meglévő és a későbbiekben alakuló forgalmának keresőoptimalizálás szempontból történő elemzése. A statisztikai eredményekről havi rendszerességgel jelentést küldünk az Ügyfélnek.

Weboldalra mutató linképítés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátAhhoz, hogy sikeres SEO stratégiát folytassunk, az egyik – ha nem a legfontosabb – tényező a weboldalra mutató (bejövő) linképítés kidolgozása. Nem kizárólag a linkek mennyisége, hanem ezek minősége is mérvadó, ugyanis a keresőszerverek e két faktor alapján rangsorolják a kulcsszó szerint listázott weboldalakat. E cél megvalósítására különböző internetes médiumok állnak rendelkezésre, melyeket felhasználva folyamatosan bővíthetjük a bejövő linkeket. A linképítés fontos tényező a Google PageRank érték növelésének elérésében. Folyamatos bővítéssel járó feladat. Tehát, a keresőszervereken történő regisztráción túl, kiterjedt linkhálózatot építünk ki az Ön weboldala számára.

Szponzorált link

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátLétezik egy másik alternatíva a linképítés területén belül, mely a hagyományos linkfejlesztést kiegészítve a pénzzel elérhető forgalomnövelést célozza meg. Kiemelt megjelenés, kulcsszó specifikus célzott hirdetések, fizetős internetes katalógusokban történő regisztrálás formájában.

Keresőoptimalizálás szolgáltatás megrendelése

 • Személyes adatok
  0
 • Vezetéknév*
  1
 • Keresztnév*
  2
 • E-mail*Működő E-mail cím szükséges
  3
 • Telefon*Munkaidőben is hívható
  4
 • Település*
  5
 • Cégnév*
  6
 • Weboldal*Előtag: http://
  7
 • Igényelt szolgáltatás
  8
 • Akciós csomagok*Válassza ki az Önnek megfelelőt!
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS START csomag (10.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS PRÉMIUM csomag (20.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS EXTRA csomag (25.000 Ft/hó)
  LOGÓTERVEZÉS csomag (10.000 Ft-tól)
  ARCULATTERVEZÉS csomag (30.000 Ft-tól)
  9
 • Szolgáltatás kategóriák*Kérjük válasszon!
  10
 • Megjegyzés*Kiegészítő információk
  15
 • EllenőrzésMásolja be a karaktereket!
  16
 • 17