Arculattervezés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátA céges arculat a vállalat kifelé irányuló vizuális és tartalmi önábrázolásának a megnyilvánulása, melyben megjelenik a vállalat személyisége, valamint saját magáról alkotott és közölni kívánt képe. Az esztétikusan kidolgozott céges arculat már önmagában reklámérték. Arculattervezés szolgáltatásunkat azoknak az Ügyfeleknek ajánljuk, akik szeretnék vállalkozásukat impozánsabb formában képviseltetni a köztudatban.

Arculattervezés

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakátAz arculattervezést, a nagy multinacionális cégeken kívül egyre több kis- és középvállalkozás veszi komolyan és alkalmazza a vásárlói attitűd ösztönzésére. Régebbi, ez irányú passzív hozzáállásukat feladva, ma már a professzionális céges arculat kialakítása mellett teszik le a voksot, felmérve a cégimázs jelentős szerepét egy hatásos és korszerű marketingkommunikáció kialakításában. A cégimázs azon benyomások összességét jelenti, amely az emberekben a vállalatról kialakul. A céges arculat egy gazdaságos kommunikációs eszköz, amely alkalmas egy pozitív cégimázs kialakítására, a cég azonosítására illetve annak megkülönböztetésére a többitől. A céges arculat minősíti a céget és hangulatot, életérzést sugall az azt érzékelőnek. Az arculattervezés pedig, a cég egységes vizuális megjelenésének definiálása és az ezt alkotó arculati elemek kidolgozásának a folyamata.

Általános arculati elemek

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakát

 • Grafikai alapelemek: céglogó, céglogó változatok, betűtípus, színek, formák…
 • Irodai áruk: levélpapír, jegyzettömb, névjegykártya, kísérőkártya, meghívókártya, boríték, címke, mappa, dosszié, bélyegzők…
 • Elektronikus dokumentumok: levélsablon, faxsablon, űrlapsablonok, prezentáció sablon, e-mail sablon…
 • Kiadványok: cégismertető, könyvborítók, címlap grafikák, nyomtatott hírlevelek, jelentések, brosúrák, prospektus, termékkatalógus…
 • Reklámanyagok: szórólapok, közterületi reklám, óriásplakát, sajtóhirdetések…
 • Multimédiás anyagok: elektronikus hírlevél, weboldal designterv, reklámbannerek, imagefilmek, reklámfilmek, reklámspotok, zenei elemek, szignál, promóciós CD/DVD borítók és címkék, animációk, prezentációk, képernyővédő…
 • Dekoráció: kiállítási stand arculata, kirakatok, polcok, panelek, járműdekoráció, zászlók…
 • Termék specifikus elemek: csomagolás, címkék, feliratok…
 • Eligazító rendszerek: épületazonosítók, eligazító táblák, épületen belüli jelölések, névtáblák…
 • Ruházat: munkaruhák, formaruhák, pólók, sapkák…
 • Ajándék- reklámtárgyak: kitűzők, falinaptár, toll, bögre, matricák…

Testreszabott arculat készítése
Ügyfeleink a fenti listából választhatják ki saját testreszabott arculatukhoz szükséges arculati elemeket. Természetesen a listában nem szereplő egyéni igényeket is megpróbáljuk kielégíteni.

Kis arculat készítése
5db arculati elem megtervezése: 65.000 Ft – 100.000 Ft
céglogó, névjegykártya, boríték, levél/fax sablon, bélyegző

Nagy arculat készítése
10db arculati elem megtervezése: 165.000 Ft – 250.000 Ft
céglogó, névjegykártya, boríték, levél/fax sablon, bélyegző
+ szórólap, cégismertető, reklámbanner, weboldal designterv, járműdekoráció

Arculati kézikönyv készítése
Az arculati kézikönyv a vállalat arculatának tartalmi és formai alapelveit, kommunikációs szabályait és szempontjait, illetve a formai elemek és a designrendszer használatára vonatkozó szabályokat, előírásokat tartalmazza. Az arculati kézikönyv célja, hogy segítséget nyújtson az Ügyfélnek a későbbiek során kivitelezendő vizuális arculati elemek megtervezésében, a meglévők használatában. Az arculati kézikönyvben tisztázásra kerül az össze arculati elem felhasználható és tiltott formája. Amennyiben igény mutatkozik néhány arculati elem kivitelezésén túl a teljes arculati koncepció, a vizuális identitás és a vállalati kommunikáció szabályrendszerének definiálására, célszerű kidolgozni az arculati kézikönyvet is.

Arculat újratervezés
Tulajdonosváltáskor, fuzió után, stratégia- vagy profilváltáskor, esetleg új termék bevezetése kapcsán felmerülhet a meglévő arculat újratervezésének a szükségessége. Az arculatban történő változás érzékelése ilyenkor összekapcsolódik a köztudatban a konkrét vállalati megújulással, ezáltal érdeklődést generál az „új” cég iránt.

Arculattervezés menete

Weboldalkészítés, logótervezés, arculattervezés, keresőoptimalizálás, webshop, webáruház, webdesign, kiadványszerkesztés (DTP), reklámfilm, szórólap, plakát1. Arculattervezést megelőző konzultáció
- Információgyűjtés a cégről (profil, termékek, szolgáltatások)
- Meglévő arculat elemzése
- Új arculatra vonatkozó igények feltérképezése (logó elképzelések, színek, formák, milyen elemek készüljenek el, hány látványterv előzze meg a végleges változatot)
- Az arculattervezés árának meghatározása

2. A céges arculat kialakítására vonatkozó szerződés rögzítése
- A konzultáció során kialakított koncepció alapján rögzítjük az arculattervezés paramétereit.

3. Arculati alapelemek grafikai tervezése
- A megbeszélt számú látványterv elkészítése a grafikai alapelemekről (logó, színek, formák, betűk kombinációja), két terv között természetesen egyeztetünk az Ügyféllel.
- A látványtervek közül kiválasztott végleges verzió elfogadásakor az arculattervezés árának 50%-át rendezzük.

4. Arculati elemek kidolgozása
- A megbeszélt számú látványterv elkészítése a kívánt elemekről.
- Az elkészült arculati elemek elfogadása.

5. Arculati kézikönyv
- Az arculati elemek felhasználására vonatkozó előírásokat arculati kézikönyv formájába kodifikáljuk, amennyiben a céges arculat további felhasználása miatt ez szükséges.

6. Céges arculat átadása
- Az elkészült arculati elemek átadása a megbeszélt formátumban (elektronikus és/vagy nyomtatott)
- Az ár második részletének (50%) rendezése.

Arculattervezés szolgáltatás megrendelése

 • Személyes adatok
  0
 • Vezetéknév*
  1
 • Keresztnév*
  2
 • E-mail*Működő E-mail cím szükséges
  3
 • Telefon*Munkaidőben is hívható
  4
 • Település*
  5
 • Cégnév*
  6
 • Weboldal*Előtag: http://
  7
 • Igényelt szolgáltatás
  8
 • Akciós csomagok*Válassza ki az Önnek megfelelőt!
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS START csomag (10.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS PRÉMIUM csomag (20.000 Ft/hó)
  WEBOLDALKÉSZÍTÉS EXTRA csomag (25.000 Ft/hó)
  LOGÓTERVEZÉS csomag (10.000 Ft-tól)
  ARCULATTERVEZÉS csomag (30.000 Ft-tól)
  9
 • Szolgáltatás kategóriák*Kérjük válasszon!
  10
 • Megjegyzés*Kiegészítő információk
  15
 • EllenőrzésMásolja be a karaktereket!
  16
 • 17